Vegelupauksen uusien ilta 20.9.2017

On jälleen aika Vegelupaus-kuntakampanjan uusien illalle, joka tuo yhteen kampanjan konkarit sekä uudet aktiivit. Tilaisuus pidetään 20.9. kello 18.00 – 20.00, Luonto-Liiton toimistolla Kampissa osoitteessa Annankatu 26 A.

Tilaisuudessa käydään läpi kampanjan tähänastisia saavutuksia sekä tutustutetaan kampanjan uudet ja vanhat tekijät toisiinsa rennon yhdessäolon merkeissä – herkullista vegaanista naposteltavaa unohtamatta. Mikä olisikaan parempi tapa tulla mukaan edistämään ilmastokestävää kasvisruokailua ja tapaamaan muita samanhenkisiä ihmisiä?

Kampanjasta luodaan tekijöidensä näköinen ja innostuneille löytyy kyllä tekemistä! Olit sitten kiinnostunut kuntapoliitikkojen jututtamisesta, tekstien tuottamisesta, sometuksesta, taiteen luomisesta, valokuvaamisesta, tapahtumien järjestämisestä tai ruoanlaitosta, niin kampanjassa on varmasti tarvetta taidoillesi! Tai tule vain nuuhkimaan tunnelmaa, ehkäpä saat muiden ideoista kipinän toimintaan sinulle mielekkäällä tavalla!

Tule kuulemaan, keskustelemaan, maistamaan, katsomaan ja rakentamaan parempaa tulevaisuutta!

Terveisin
Vegelupaus-kuntakampanjan aktiivit

facebook.com/vegelupaus