Valtuutettu, tee Vegelupaus!

Ilmastokestävää kasvisruokailua edistämällä voidaan konkreettisesti kannustaa ihmisiä omaksumaan terveellisemmät ruokailutottumukset ja toimimaan ympäristöystävällisemmän Suomen puolesta. Tämän ajatuksen pohjalta Vegelupaus-kampanja tuo näkyvyyttä ja vaikutusmahdollisuuksia niille kuntapäättäjille, jotka ovat valmiita tukemaan kuntalaisten ruokailutottumusten muutosta.

Tekemällä Vegelupauksen sitoudut edistämään ilmastokestävän kasvisruoan parempaa saatavuutta ja laatua kunnallisissa ruokapalveluissa. Edistämällä kasvisruokailua tuet kuntalaisten ravitsemuksellista tasa-arvoa sekä kasvihuonekaasupäästöjen vähentämistä. Sitoumus on vapaamuotoinen ja voi tarkoittaa kasvisruokailun edistämistä omassa kunnassasi monin tavoin. Voit esimerkiksi tehdä aloitteita, tukea muiden tekemiä aloitteita tai vedota kuntasi ruokapalveluiden tarjoajiin. Vegelupaus-kampanja toimii apunasi tarjoten työkaluja ja tietoa kasvisruokailun vaikutuksista sekä kunnallistason vaikutusmahdollisuuksista.

Toimi jo tänään!

Vegelupaus kerää sitoumuksen tehneistä valtuutetuista listan, jotta kuntalaiset voivat tutustua kestävämpää ruokailukulttuuria edistäviin kuntapäättäjiin. Halutessasi voit julkaista sosiaalisessa mediassa kuvan tai viestin, jossa on näkyvissä jokin kampanjan tunnuksista ja hashtag #vegelupaus.

Allekirjoita sitoumus:

(jpg, maks. 1MB, koko vähintään 400 x 400 px ja mieluiten neliönmallinen kuva. Ethän käytä ääkkösiä tiedoston nimessä.)

Mikäli lomakkeen lähettäminen ei onnistu, voit lähettää tiedot ja kuvan sähköpostitse osoitteeseen info@vegelupaus.fi.